Gå videre til hovedindholdet

Kort introduktion

Hvem er jeg og hvorfor gør jeg det her?
Lad mig starte med det sidste. Jeg gør det her, fordi jeg kan lide at skrive og fordi jeg håber, at andre mennesker vil finde inspiration i det de finder på siden. Det kan være man selv lige står og mangler gode råd til, hvordan man kan få en hverdag til at hænge sammen med træning og familie, det kan være man overvejer hvilket løbeur eller hvilken babyjogger man skal vælge, eller hvilke løb, der er gode at deltage i. Det er i hvert fald ting, som jeg vil forsøge at komme med mine bud på her på siden.
Intet af det, der bliver skrevet er sponseret eller noget, så alt hvad der skrives er min helt egen mening om tingene ;-)


Og hvem er jeg så?

Jeg er 34 år, far til en lille pige på 9 måneder og gift med min dejlige kæreste gennem 6 år.Jeg har været elitefodboldtræner i snart 10 år og har bl.a. været træner i AB og FCN, og har UEFA A-licens samt andre mindre fodboldkursusbeviser.
Jeg har selv tidligere spillet en del fodbold, men valgte trænervejen i stedet for.
Lige nu laver jeg også lidt fodboldkommentering på Eurosport.Jeg arbejder til daglig som folkeskolelærer i Herlev, hvor jeg underviser i udskolingen.

Jeg er uddannet som BodyPump instruktør gennem Les Mills samt fitness- og personlig træner gennem At Work, og er ansat i Fitness World, hvor jeg både har været personlig træner, BodyPump instruktør og undervist i OCR i Fitness World BIG.
Til december kan jeg også tilføje løbetræner til mit cv.

I 2015 kastede jeg mig over OCR (forhindringsløb) og begyndte samtidig at træne mere struktureret efter at blive god til netop denne sport. Det var også dette år jeg så småt begyndte at løbetræne for første gang. Efter jeg i september 2015 løb og gennemførte mit første halvmaraton (Cph Half) valgte jeg, at jeg ville begynde at løbe struktureret og efter et løbeprogram.
Jeg valgte Hechmannmetoden (læs evt. indlægget om netop dette) og fulgte det i et år frem til Cph Half 2016.I oktober 2016 blev jeg far til vores dejlige datter, Hannah, og det har betydet en hel del for, hvordan min træning har set ud siden.

Da Hannah blev 6 måneder var hun gammel og stærk nok til at sidde i en babyjogger, og siden da er det blevet til en del løbeture sammen (dette vil der komme et separat indlæg om).

Har man lyst til at følge lidt mere med i, hvad jeg render og foretager mig, kan man følge mig her:

Garmin Connect: Løbemotionisten
Instagram: Lobemotionisten
Facebook: Team H & H


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

COP RUN x Nordic Race

COP RUN x Nordic Race To store løbsarrangører havde for første gang slået sig sammen og mixet det bedste fra begge verdener - intervalløb med forhindringer, og sat os alle i scene i Fælledparken denne varme julidag. COP RUN er kendt for deres 15 x 1000 m, som fordeles mellem tre løbere, som skiftes til at løbe en omgang, og Nordic Race er Danmarks største arrangør af forhindringsløb, og til denne udgave havde de taget 5 af deres forhindringer med, A-pyramide, hurdles, over/under, over/under/igennem (O.U.T.) og barbed wire. Alle sammen forhindringer, hvor det er muligt at holde en høj fart og en depeche i hånden. Der var lagt op til fest i Fælledparken med høj musik, sol og en masse boder. Setup'et var i hvert fald til et brag af et event og vejret viste sig fra sin bedste side - i hvert fald for tilskuerne. Det var varmt og der var absolut ingen vind, puha det ville blive en hed omgang! Holdbillede - Mathias (tv) og Björn i midten Jeg teamede op med to af mine hold

Et års træning efter Hechmannmetoden

Mit første år som rigtig løber For snart to år siden løb jeg mit første halvmaraton, da jeg deltog i Copenhagen Half Marathon 2015. Løbet var tænkt som gode kilometer i benene inden jeg skulle til USA for at deltage i VM i forhindringsløb (OCRWC). På dette tidspunkt var løb bestemt ikke min foretrukne træning og jeg løb i gennemsnit højest 15 km om ugen. Før jeg går videre med, hvad der så er sket siden den dag i september, vil jeg lige komme med en kort introduktion til mig selv. Jeg har tidligere spillet en masse fodbold, det højeste jeg nåede at spille var på DS-niveau inden jeg kastede mig over fodboldtrænerrollen i stedet for. I september 2014 løb jeg Toughest København, et 8 km forhindringsløb på Amager Strandpark. Dét blev startskuddet til en fantastisk rejse, som har ført mig hen til, hvor jeg er i dag. Fra januar 2015 begyndte jeg meget stille og roligt at løbetræne, noget jeg ikke havde gjort mig i tidligere. Det begyndte med 1-2 ture om ugen. Enkelte uge